Bude crossover Honda NC 1000 X?

Leave a Comment
Motorkářský svět je plný spekulací a snů o tom, co by mohl ten který výrobce dodat na trh za novinky. Jedním z témat je silnější verze "encéčka". Sám jsem napsal poznámku A co takhle Honda NC850?. Honda sice představila model XL750 Transalp, což byl pěkný krok vpřed v nabídce adventure motocyklů, ale to fanoušky a analytiky neodradilo od dalších úvah o možném příchodu ještě výkonnějšího stroje.

Jaká bude Honda NC1000X?

Diskutuje se, jestli základem pro tento model bude NT1100, které by poskytlo solidní základ pro komfortní cestování, nebo zda by to mohl být nově představený Hornet CB1000, který by do mixu přidal více výkonu a sportovního ducha.

Je důležité si uvědomit, že ačkoliv tyto sny jsou velmi vzrušující, zatím nejsou žádné oficiální informace ani potvrzení od Hondy o vývoji v tomto směru. Všechny tyto úvahy jsou pouze spekulace založené na přáních komunity a trendech v odvětví. Nicméně i před patnácti lety se objevili nejdříve pouhé spekulace o "litrové" cestovní motorce a za nějaký rok tu byl "Crosstourer".

Přečti si taky:

úterý 12. března 2024

0 komentářů:

Okomentovat