Skútr Gogoro přijel z Asie do Evropy, do Berlína, do...

Leave a Comment
Jak všichni jistě víme a chápeme, skútr je ten jediný správný cestovní prostředek pro město a okolí. Ne pomalé a nebezpečně všechnyohrožující šlapací kolo, ne auto váznoucí v zácpách a zpravidla obsazené jen z 20 %, ne zbytečně hlučné a drahé a až příliš rychlé motocykly.

Nejlepší je skútr. Pochopitelně vlastní a se spalovacím vrčícím motorem. Ale pokud vzýváš/zkousneš elektropohon a sharing, můžeš se radovat z toho, že do Berlína dorazil designový, elegantní a "chytrý" sharovaný elektroskútr Gogoro (viz tiskovku Gogoro partners with new Coup scooter sharing service launching in Berlin today). Gogoro se od běžných elektroskútrů odlišuje zejména výměnnými bateriemi! Žádné zdlouhavé nabíjení, vyměníš baterku a jedeš.


"Pomocí aplikace, kterou si stáhnete do svého chytrého telefonu si skútr objednáte. Na mapě se vám zobrazí skútry, které máte nejblíže. Pokud by některý ze skútrů měl kapacitu baterie nižší než 20% z mapy automaticky zmizí." Píše se v článku Gogoro je v Evropě na SKUTRPORTAL.cz.



Čti více na:

pondělí 15. srpna 2016

0 komentářů:

Okomentovat